21 DAYS KICKSTART

EEN MOTIVATIE BOOST NODIG?

Wij helpen je graag op weg met ons 21 dagen Kickstart programma! Met onze trajecten hebben wij al veel mensen geholpen om weer gelukkig te zijn met hun lijf. De resultaten zijn vele malen hoger dan wanneer iemand zelfstandig aan de slag gaat. We hebben dan ook maar één doel, jou alle essentiële zaken uit onze succesvolle trajecten leren, alleen dan binnen 3 weken.

WAAROM ONZE AANPAK WERKT!

Veel mensen hebben wij al geholpen met het behalen van hun doel. Zelf hebben wij een hekel aan het voorschrijven van een streng dieet waarbij het alleen maar draait om water, kwark en salades. Ook hoef je niet eindeloos te gaan hardlopen want wij weten een ding zeker, dat ga je toch nooit volhouden.

Waar wij samen voor gaan zorgen zijn kleine aanpassingen in jouw leefstijl die ervoor zorgen dat jij het ook op de lange termijn vol kunt blijven houden. Wat wij daarnaast heel belangrijk vinden is dat je gewoon kunt blijven genieten. Je eet wat je lekker vindt en eet af en toe iets ongezonds zoals het frietje met de kinderen of het glas wijn met vrienden.

AFVALLEN en je weer fitter voelen met ons kickstart programma

Wat zeggen anderen over Next Level Personal Training?

“Na 4 kinderen is mijn buikje weg, heb ik veel meer energie en zit ik weer lekker in mijn vel. NEXT LEVEL Personal Training stimuleert me bewustere keuzes te maken, voert motiverende gesprekken en laat me meer uit me zelf halen dan dat me ooit zelf was gelukt”

 NICOLE

”Van een sport hatende ondernemer naar iemand die nu met plezier sport. Ook ben ik bewust bezig met het verbeteren van mijn leefstijl.”

 

JOOST

“Als ik het alleen had moeten doen had ik vaak al 100 keer opgegeven of was ik er niet eens aan begonnen. Ik heb een veel betere conditie, ben sterker, heb meer zelfvertrouwen en nog veel belangrijker; ik zit weer lekker in mijn vel”

SUSANNE

Jouw grootste succes behaal je met een goed plan!

DOE NU MEE MET ONS KICKSTART PROGRAMMA!

  • Onbeperkt deelname aan onze Personal Group Trainingen
  • We creëren een gezonder voedingspatroon
  • 1 op 1 coaching sessies
  • Begin- en eindmeting
  • Dagelijks bijhouden van jouw vooruitgang in de NEXT LEVEL Personal Training app
  • Alle tips & tricks die jij nodig hebt
  • De stok achter de deur
  • Garantie op plezier én resultaat!
  • Alles volgens RIVM richtlijnen.


NU VOOR MAAR €99,-

Ja, ik wil deelnemen!

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.