AANPAK

Iedereen is anders dus ieder heeft zijn of haar eigen doelen. De een wil graag meer spiermassa of afvallen terwijl de ander 10 km wil kunnen hardlopen en deel wil nemen aan een hardloopwedstrijd of obstacle run. Op basis van een uitgebreide intake en assessment wordt er een persoonlijk plan samengesteld.

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw resultaat behaald wordt?

NEEM CONTACT OP

Gedrag

Jouw gedrag bepaald jouw resultaat. Word bewust van jouw ongewenste vastgeroeste gewoontes. Verandering is immers pas mogelijk nadat je bewust bent van de dingen die je doet. Dit wil zeggen dat je bewust moet zijn wat er veranderd gaat worden, of je wilt veranderen, en/of het realistisch is om te veranderen. Uiteraard gaan wij jou hierbij helpen!

Coaching

Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We coachen daarom op de factoren die voor jou het meest belangrijk zijn. Wij bespreken je persoonlijke situatie en op basis daarvan maken we een realistisch plan. Tevens kun je op ieder moment van de dag contact met ons opnemen voor vragen, advies of als je er even doorheen zit. Hierdoor sta je er nooit alleen voor.

NEEM CONTACT OP

Voeding

Het perfecte eetpatroon is er niet, het beste eetpatroon wel. Dit is namelijk het eetpatroon wat voor jou het beste werkt zodat het voor jou ook vol te houden is. Dit wil zeggen, je eet wat jij lekker vindt! Tijdens je traject word je bewust van je huidige voedingspatroon en kom je erachter wat wel en niet goed is. Door de methode die wij gebruiken verbeter je jouw voedingspatroon wat zorgt voor langdurig resultaat.

Training

Ieder lichaam is uniek, iedereen heeft een ander doel, dat vergt voor iedereen een andere aanpak. We gaan eerst uitzoeken hoe belastbaar je bent, op basis van deze gegevens wordt er een fysiek plan gemaakt zodat je verantwoord traint. Hierbij wordt ook gekeken naar rust en ontspanning. Het is namelijk van belang dat je voldoende herstelt. Op basis van al deze gegevens gaan wij aan de slag met jouw doel!

Next Level App

 

In de NEXT LEVEL Personal Training applicatie vind je o.a. jouw trainings- en voedingsplan. Hierin staan al je schema’s, je doelen en je houdt hier bij wat je eet. Je houdt je aan de voorgeschreven richtlijnen en eet wat je lekker vindt. Ook staan hier al je behaalde resultaten in die je op ieder moment van de dag kunt raadplegen.

Iphone-App-PSD-500pxnew

BEL VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK:

Kaldenkerkerweg 57
5915 AA VENLO
T. 0638569010
info@nextlevel-pt.nl