5

JANINE ENGELS

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Janine Engels en ik ben sinds deze week gestart als personal trainer bij NEXT LEVEL Personal Training. In juni 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Social Studies op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn Post-HBO opleiding Leefstijlcoach. Gedurende deze twee opleidingen is mijn interesse ontwikkeld voor het begeleiden en coachen van mensen.

Al heel mijn leven ben ik erg actief bezig met sport. Ik heb voor een lange tijd gekorfbald, tennis al mijn hele leven en sinds vijf jaar ben ik een aantal keer per week te vinden in de sportschool. Door het trainen voel ik me sterk en energiek en hier haal ik veel voldoening en plezier uit.

In de afgelopen vijf jaar heb ik met behulp van anderen mezelf mogen ontwikkelen op het gebied van fitness, voeding en leefstijl. Graag zou ik deze ervaringen en bevindingen willen meenemen in het begeleiden van jullie. Omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe fijn het is om hulp te krijgen bij iets wat helemaal nieuw is, is dit ook iets wat ik graag voor anderen zou willen betekenen. Door samen aan de slag te gaan kijken we naar hoe jij jouw persoonlijke wensen en doelen kunt gaan behalen en zul je jezelf blijven ontwikkelen.

Het belangrijkste vind ik dat we samen ontdekken hoe jij het meeste plezier kunt hebben in fitness en dat we een leefstijl creëren die bij jou past. Een leefstijl waarin jij nog steeds mag en kan genieten. Zelf ben ik namelijk ook een echte levensgenieter, dus hoop dit ook mee te kunnen geven aan jullie!

Ik heb er zin in en zie jullie graag snel bij NEXT LEVEL Personal Training!

Ik WIL GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SPECIALISTISCHE KENNIS!

OPLEIDINGEN

  • HBO Social Work
  • Post HBO leefstijlcoach
  • BHV
  • Bezig met Fitnessinstructeur A (afronding in maart)
  • NASM (afronding in september)