MEER 1 OP 1 BEGELEIDING OM ER ZEKER VAN TE ZIJN DAT JIJ DE ZOMER GOED DOOR KOMT

De zomerperiode, wij weten inmiddels uit ervaring dat deze periode voor veel mensen een lastige tijd is met veel externe prikkels. Denk aan je vakantie, doorzakken op terrasjes met vrienden of de barbeques met je gezin. Dus voor de meeste mensen niet realistisch om resultaat te boeken. Om ervoor te zorgen dat jij wél dat gewenste resultaat boekt en niet terug valt in oude gewoontes hebben hebben wij voor jou PACKAGE DEALS!

WAT HOUDEN DEZE DEALS PRECIES in?

Onze package deals zijn een aanvulling op je lopende abonnement. Je kiest zelf je pakket, je bepaalt zelf je 1 op 1 training frequentie en je kiest zelf wanneer je deze inzet. Daarbij hebben we dus rekening gehouden met de periode waar jij eventueel op vakantie gaat.

VOOR WIE ZIJN DEZE DEALS GESCHIKT?

Onze package deals zijn voor ieder abonnement een extra aanvulling. Bijvoorbeeld in plaats van 1x per week personal training, kies jij nu voor 2x per week of in plaats van 1x per maand personal training 1x per 2 weken. Zo bepaal je zelf wat jij denkt nodig te hebben om toch resultaat te kunnen blijven boeken deze periode.

WELKE PACKAGE DEAL SLUIT AAN BIJ JOUW BEHOEFTE?

Zonder titel (800 x 1280 px) (1)
2
3

GELDIG VAN 1 juli 2022 t/m 31 AUGUSTUS 2022