Robin van Rosmalen

ROBIN VAN ROSMALEN

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Robin van Rosmalen, coach bij NEXT LEVEL Personal Training en competitief lifter. Bij NEXT LEVEL Personal Training coachen wij vanuit een wetenschappelijke basis. Dat wil zeggen dat al onze richtlijnen omtrent lichamelijke en mentale verbeteringen zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek en ervaring. Zo coachen wij jou op een duidelijke no nonsense manier. De gezondheid en fitness industrie is immers al verwarrend genoeg.

Wat je kunt verwachten van mij zijn doordacht geprogrammeerde trainingen gericht op progressie, aangepast op jouw doel en situatie. Met als hoofddoel technisch correct bewegen. Daarnaast ben ik gepassioneerd over het nastreven van progressie. Je bent namelijk nooit klaar met ontwikkelen. Ik blijf voor altijd leren en voor altijd mijn methodes verbeteren. 

Hierdoor wordt ook mijn werkwijze gevormd. Vanuit die passie (misschien zelfs een gezonde obsessie) wil ik samen met jou een weg zoeken om je volle potentieel te benutten. Door middel van een sterke samenwerking, bouwen aan een krachtig lijf en een nog krachtigere mindset. 

Natuurlijk heb ik net als jou in mijn persoonlijke leven en sportcarrière diepe dalen en hoge pieken meegemaakt. Ik kijk dus nergens meer van op. Hierdoor gaan we een non-judgemental, open, eerlijke en vooral productieve samenwerking aan. 

 

Are you ready for the NEXT LEVEL?

Ik WIL GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SPECIALISTISCHE KENNIS!

OPLEIDINGEN

  • NASM Personal Trainer
  • Sport Psychologie