Testimonials

Deze personen gingen jou voor

“Na 4 kinderen is mijn buikje weg, heb ik veel meer energie en zit ik weer lekker in mijn vel. NEXT LEVEL Personal Training stimuleert me bewustere keuzes te maken, voert motiverende gesprekken en laat me meer uit me zelf halen dan dat me ooit zelf was gelukt”

– Nicole

”Van een sport hatende ondernemer naar iemand die nu met plezier sport. Ook ben ik bewust bezig met het verbeteren van mijn leefstijl.”

– Joost

“Als ik het alleen had moeten doen had ik vaak al 100 keer opgegeven of was ik er niet eens aan begonnen. Ik heb een veel betere conditie, ben sterker, heb meer zelfvertrouwen en nog veel belangrijker; ik zit weer lekker in mijn vel”

– Susanne

Bij NEXT LEVEL Personal Training krijg ik uitdagende trainingen die goed zijn afgestemd op mijn wensen en fysieke mogelijkheden waardoor ik me fitter en sterker voel. De kritische blik op je uitvoering en positieve manier van pushen tot de limiet motiveren mij meer uit mezelf te halen. zit ik weer lekker in mijn vel”

– Jannes

“Ik kan weer sporten met mijn knie klachten! Dit komt omdat de trainingen op mij zijn afgestemd. Ik krijg hulp met mijn voeding en er word tijd vrij gemaakt om de resultaten en mijn voortgang te bespreken. Iedereen die interesse heeft in personal training raad ik aan om dit bij NEXT LEVEL Personal Training te doen!”

– Daisy

“De professionele begeleiding van NEXT LEVEL Personal Training is wat ik nodig had. Uitdagende trainingen, mijn voeding onder controle en altijd positieve coaching. Hierdoor zit ik weer lekker in mijn vel”

– Patty

NEXT LEVEL personal training heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn voeding en gezorgd voor een voedingsadvies afgestemd op mijn behoeften. Door de energieke en motiverende trainingen is opgeven geen optie én heb ik inmiddels mijn doel bereikt. Ik ben super blij dat ik de stap gezet heb en zou het zo weer doen!

– Rike

“Hoewel ik altijd graag met sporten bezig ben haalde ik er niet uit wat ik wilde. Ik had een zetje in de goede richting nodig. Door de persoonlijke aanpak waarbij mij werd geleerd met beleid te sporten met aandacht voor mijn ademhaling en voeding heb ik nu wel resultaten geboekt. Ik weet nu hoe het ook kan en sport nu zonder klachten en met meer plezier! Als je twijfelt, doe het dan! Je wordt er alleen maar beter van.”
– Marijn

Wil jij ook een geweldig resultaat boeken?