WERKWIJZE

Een traject bij ons is meer dan alleen training. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij bespreken je persoonlijke situatie en op basis daarvan maken we een realistisch plan. We coachen daarom op de factoren die voor jou het meest van belang zijn. Tevens kun je op ieder moment van de dag contact met ons opnemen voor vragen, advies of als je er even doorheen zit. Hierdoor sta je er nooit alleen voor.

NEEM CONTACT OP

Beweegplan

Ieder lichaam is uniek, iedereen heeft een ander doel, dat vergt voor iedereen een andere aanpak. We gaan eerst uitzoeken hoe belastbaar je bent, op basis van deze gegevens wordt er een fysiek beweegplan gemaakt zodat je verantwoord traint en de kans op blessures verkleind. Het is dus voor ieder niveau. Hierbij wordt er ook gekeken naar rust en ontspanning. Het is namelijk van belang dat je voldoende herstelt.

VOEDING

Het perfecte eetpatroon is er niet, het beste eetpatroon wel. Dit is namelijk het eetpatroon wat voor jou het beste werkt zodat het voor jou ook vol te houden is. Dit wil zeggen, je eet wat jij lekker vindt! Tijdens je traject word je bewust van je huidige voedingspatroon en kom je erachter wat wel en niet goed is. Door de methode die wij gebruiken verbeter je jouw voedingspatroon wat zorgt voor langdurig resultaat.

NEEM CONTACT OP

METEN

Meten is weten! Wekelijks word het gewicht, vetmassa, spiermassa, vocht, navel-omtrek en nog veel meer gemeten. Hierdoor analyseren we wekelijks hoe je lichaam veranderd, kunnen we zien op je nog op schema ligt en daardoor kunnen we nog persoonlijker advies geven.

Coachen

Jouw gedrag bepaald jouw resultaat. Word bewust van jouw ongewenste vastgeroeste gewoontes. Verandering is immers pas mogelijk nadat je bewust bent van de dingen die je doet. Wij coaching gericht op de factoren waar jij de meeste hulp nodig hebt.

NEXT LEVEL APP

In de NEXT LEVEL Personal Training applicatie vind je o.a. jouw beweeg- en voedingsplan. Hierin staan al je schema’s, je doelen en je houdt hier bij wat je eet. Ook staan hier al je behaalde resultaten in die je op ieder moment van de dag kunt raadplegen. Je hebt dus alles bij de hand.

Iphone-App-PSD-500pxnew

BEL VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK:

Kaldenkerkerweg 57
5915 AA VENLO
T. 0638569010
info@nextlevel-pt.nl