Ynske Kuik

Ynske KUIK

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Ynske Kuik en ik woon in Venlo. Ik ben afgestudeerd op het CIOS als coördinator sport, bewegen, gezondheid niveau 4. Uitgeleerd ben ik zeker niet en start daarom in september 2024 met de opleiding Sportkunde aan de Fontys in Eindhoven.

Gedurende mijn tijd op het CIOS, ben ik erachter gekomen waar mijn interesses liggen. Namelijk het begeleiden van mensen tijdens het sporten, op de weg naar een gezondere, passende leefstijl. Het geeft mij dan ook veel energie als ik van waarde kan zijn om ervoor te zorgen dat doelen worden behaald. Dit heb ik tijdens mijn studie op meerdere plekken mogen ervaren. Ik wil mezelf hierin blijven ontwikkelen om zo mensen nog beter te kunnen helpen.

Ik ben zelf actief bezig met hockey bij hockeyclub Delta Venlo en in de wintermaanden ben ik veel te vinden op de ski’s in Oostenrijk. Hier ben ik op een andere manier met doelstellingen bezig. Ik zorg er als skilerares voor, dat mensen kunnen gaan genieten van de skisport en weer heelhuids terug huiswaarts kunnen keren. Daarnaast vind ik het leuk om mijn passie en ervaringen over te brengen naar anderen, en hier samen mooie resultaten uit te halen. Ik ben namelijk erg doel- en resultaatgericht en pas dit dan ook graag toe tijdens mijn werk. Als we ergens aan beginnen gaan we er helemaal voor!

Tot snel bij NEXT LEVEL Personal Training!

Ik WIL GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SPECIALISTISCHE KENNIS!

OPLEIDINGEN

  • CIOS Sittard, Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid/Health coach
  • BHV
  • EHBO