12 KG VERLOREN

"Afgelopen maand stond vooral in het teken van onze vakantie! Vakantie in eigen land en rondom huis. Het sporten kon dan ook gewoon lekker door blijven gaan. Maar qua voeding had ik met mezelf afgesproken om er iets minder op te letten. Ik had tenslotte vakantie. De applicatie heb deze maand wat minder gebruikt. Mijn doel was om qua gewicht stabiel te blijven en mocht ik wat afvallen was dat mooi meegenomen.

4 weken verder is er weer 2kilo af en dat terwijl ik echt heb genoten van al het lekkere eten: vooral veel BBQ, uit eten, pizza, frietjes, lunchen op een terras, borrelen, ontbijten buiten de deur, ijsjes, snoep, chips, chocolade, wijn!

Hoe het kan!? Ik denk echt door bewustwording van wat ik eet, en ik daardoor bewustere keuzes maakt. Zelfs tijdens mijn vakantie."

WIL JIJ NET ALS LINDA GENIETEN EN TOCH GEWICHT VERLIEZEN?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.