PERSONAL GROUP TRAINING

UITDAGEND, GEVARIEERD EN OP EIGEN NIVEAU

SAMEN TRAINEN MAAKT HET GEMAKKELIJKER EN LEUKER

Je weet dat je voor het behalen van resultaat met regelmaat moet sporten. Je bent fanatiek begonnen en ineens zijn ze er weer; smoesjes. "Ik heb het te druk, ik heb geen energie of ik vind het saai" Met als gevolg dat je een keertje overslaat en weg is je regelmaat. Hierdoor het moeilijk is om jezelf op te pakken om weer te starten. De waarheid is, waarschijnlijk ben je ook echt moe, heb je het druk waardoor je weinig energie hebt of vind je het super saai. Maar zoals jij waarschijnlijk ook hebt ervaren, voel jij je na een training energiek, trots en voldaan. Wij zorgen met onze Personal Group Training voor regelmaat en dat sporten ook nog eens leuk wordt. Precies wat je nodig hebt dus!

SAAI? NEE, ZEKER NIET!

Onze Personal Group Training is zeker niet saai! Onze personal trainers zorgen iedere week voor een leuke gevarieerde training met een nieuwe uitdaging. Daarnaast blijven we letten op je techniek en geven we jou dat extra zetje waar jij normaal zou stoppen. Door ons breed aanbod kun jij de les kiezen die het beste bij je past.

DIVERSE PERSONAL GROEP TRAININGEN

PGT

STRENGTH

PGT

HIIT

PGT

BBB

op een leuke en uitdagende manier SAMEN
WERKEN aan een fitter en sterker lichaam!

PGT: STRENGTH

De naam zegt het eigenlijk al, deze training is geschikt voor mensen die sterker en fitter willen worden. Tijdens deze full-body training staan de basistechnieken centraal. Door als beginner deel te nemen aan deze training beheers jij deze technieken sneller, waardoor je efficiënter traint. Sport jij al wat langer en denk je deze technieken al volledig onder controle te hebben? Er is altijd ruimte voor verbetering en je kunt jezelf blijven uitdagen. Kortom PGT: Strength is geschikt voor elk niveau en zorgt voor een andere prikkel in je wekelijkse trainingsplan.

PGT: HIIT

Deze les is geschikt voor sporters met het doel om af te vallen of om conditie te verbeteren. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. PGT: HIIT is een training met een interval karakter. Dit wil zeggen dat je korte intensieve periodes afwisselt met periodes waarin je actief hersteld. De intensieve oefeningen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling stijgt wat ervoor zorgt dat je meer calorieën verbrand. Kortom of je nu beginner of gevorderd bent, PGT: HIIT is voor iedereen toegankelijk, want jij bepaald namelijk zelf je intensiteit.

PGT: BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. De inhoud PGT: BBB zal bestaan uit een combinatie van kracht- en cardio oefeningen waarbij de focus ligt op het trainen van de buik, billen en benen. Dit met als doel om je buik, billen en benen strakker, sterker en slanker te maken. Daarnaast draagt deze les bij aan het verbeteren van je houding, balans en flexibiliteit.

IK WIL EEN INFORMATIE GESPREK PLANNEN

Ik ben benieuwd wat NEXT LEVEL Personal Training voor mij kan betekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.