PERSONAL GROUP TRAINING

UITDAGEND, GEVARIEERD EN OP EIGEN NIVEAU.

SAMEN TRAINEN MAAKT HET GEMAKKELIJKER EN LEUKER

Je weet dat je voor het behalen van resultaat met regelmaat moet sporten. Je bent fanatiek begonnen en ineens zijn ze er weer; smoesjes. "Ik heb het te druk, ik heb geen energie of ik vind het saai" Met als gevolg dat je een keertje overslaat en weg is je regelmaat. Hierdoor het moeilijk is om jezelf op te pakken om weer te starten. De waarheid is, waarschijnlijk ben je ook echt moe, heb je het druk waardoor je weinig energie hebt of vind je het super saai. Maar zoals jij waarschijnlijk ook hebt ervaren, voel jij je na een training energiek, trots en voldaan. Wij zorgen met onze Personal Group Training voor regelmaat en dat sporten ook nog eens leuk wordt. Precies wat je nodig hebt dus!

WAT HOUDT PERSONAL GROUP TRAINING PRECIES IN?

Het is dé manier om op een leuke en uitdagende manier aan een fitter en sterker lichaam te werken! Tijdens deze 45 minuten durende les train je onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 10 personen. Door de kleine groepsgrootte krijg je de aandacht die je nodig hebt om op je eigen niveau verantwoord te kunnen trainen.

op een leuke en uitdagende manier SAMEN
WERKEN aan een fitter en sterker lichaam!

VOOR WIE IS PERSONAL GROUP TRAINING GESCHIKT?

Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan kracht, snelheid, lenigheid en uithoudingsvermogen. Na een gezamenlijke warming up word ergewerkt aan mobiliteit en word je lichaam specifiek voorbereid op de kern van de training. Een goede uitvoering staat tijdens deze training altijd centraal. Wil je sporten, maar heb je last van een blessure? Geen probleem, we passen graag de oefeningen aan zodat ook jij verantwoord kunt deelnemen aan deze les. Onze Personal Group Training is hierdoor voor iedereen geschikt.

SAAI? NEE, ZEKER NIET!

Onze Personal Group Training is zeker niet saai! Onze personal trainers zorgen iedere week voor een leuke gevarieerde training met een nieuwe uitdaging. Daarnaast blijven we letten op je techniek en geven we jou dat extra zetje waar jij normaal zou stoppen.

Veelgestelde vragen over PERSONAL GROUP TRAINING

VRAAG jouw gratis try-out sessie AAN

Ervaar wat NEXT LEVEL Personal Training voor jou kan betekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.