Over ons

OVER ONS

NEXT LEVEL Personal Training is dé personal training studio voor mannen en vrouwen in de omgeving van Venlo die hun doel willen bereiken met een leefstijlverandering als gevolg. Geen grote massale sportschool, maar kleinschalig met persoonlijke aandacht en goed opgeleide personal trainers die jou doelgericht begeleiden en zorgen voor een fijne sfeer.

ONS DOEL? RESULTAAT OP KORTE ÉN LANGE TERMIJN

Naast het opstellen van je trainingsschema werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen rijst, broccoli en kip dieet of kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. Dit wil zeggen dat je eet wat je lekker vindt. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies. Dit zorgt niet alleen voor het gewenste resultaat op korte termijn, maar je kunt dit ook volhouden op lange termijn.

Wat heeft next level personal training anderen opgeleverd?

“Na 4 kinderen is mijn buikje weg, heb ik veel meer energie en zit ik weer lekker in mijn vel. NEXT LEVEL Personal Training stimuleert me bewustere keuzes te maken, voert motiverende gesprekken en laat me meer uit mezelf halen dan dat me ooit zelf was gelukt”
 NICOLE RENNENBERG
”Het traject wat Rob mij heeft gegeven is de beste investering van mijn leven. Ik ben altijd erg gemotiveerd geweest qua sporten maar zonder het gewenste resultaat. Het traject heeft ups en downs gehad. Rob heeft mij er doorheen geholpen. Nu ben ik klaar met het traject en ben ik 10 kg kwijt en trots op het resultaat. Rob, ik heb veel geleerd en bedankt voor deze ervaring.”
SIEM MERTENS
“Als ik het alleen had moeten doen had ik vaak al 100 keer opgegeven of was ik er niet eens aan begonnen. Ik heb een veel betere conditie, ben sterker, heb meer zelfvertrouwen en nog veel belangrijker; ik zit weer lekker in mijn vel”
SUSANNE SEUREN

Ik heb hulp nodig bij het behalen van resultaat

ONs TEAM

Personal Trainer

ROB LEMMEN
EIGENAAR, PERSONAL TRAINER

4

ELLEN VAN DIEPE
PERSONAL TRAINER

1

JOS ARNOLDUSSEN
PERSONAL TRAINER

6

RICK VAN DER ZEE
PERSONAL TRAINER

7

EVA TOSTRAMS
PERSONAL TRAINER

5

JOEP HENDRICK
PERSONAL TRAINER

2

MARIJN JANSSEN
PERSONAL TRAINER

796-7963534_individuals-person-icon-circle-png

WORD JIJ ONZE NIEUWE
PERSONAL TRAINER?