SAMENWERKING

FYSIOTHERAPIE RINUS LOUWERS

Fysiotherapie Rinus Louwers staat niet alleen in meerdere takken van sport bekend als dé sportfysiotherapie praktijk voor optimale blessure behandeling maar ook als veelzijdige fysiotherapiepraktijk voor een groot scala van klachten, vragen, begeleiding en advies. Wij werken met de meest geavanceerde trainingsapparatuur tegen rugklachten; behandelen aan huis als je slecht ter been bent en zijn één van de weinige praktijken in de omgeving waar je terecht kunt voor kaakklachten en aangezichtspijn.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een snel en duurzaam herstel, optimale trainingsmogelijkheden, voorbereiding op een wedstrijd/uitdaging, het corrigeren van je houding en voor professionele begeleiding om op een verantwoorde wijze te leren bewegen. In een persoonlijke setting gaan we met je aan de slag

Onze medewerkers zijn goed opgeleid (HBO en Master) en volgen bijscholingen en nieuwe ontwikkelingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en in onze praktijk werken we met korte wachttijden. Ongeacht je klacht of vraag, bij ons krijg je een top-behandeling en gaan wij voor een top-resultaat!

SAMEN STAAN WE STERKER DAN ALLEEN

VVV-VENLO

Onze sportlocatie is gelegen naast Covebo stadion de Koel, de thuisbasis van VVV-Venlo. Door de ligging, ons high-end fitnessapparatuur en onze professionaliteit is deze link dus al snel gemaakt. De selectie van VVV-Venlo is regelmatig bij ons te vinden voor het uitvoeren van hun fysieke training of revalidatie.