FIT MOM het ultieme fitnessprogramma speciaal ontworpen voor zwangere en net bevallen vrouwen.

De zwangerschap is een bijzondere maar ook uitdagende tijd. Ook jij weet dat sporten bijdraagt om je optimaal voor te bereiden op je bevalling en het herstel daarvan. Maar wat is nu verstandig en wat niet? Onze gecertificeerde personal trainer gaat jou hierbij helpen!

Onze missie is om jou te begeleiden naar een gezonde, sterke en energieke zwangerschap en herstelperiode. Bij FIT MOM programma krijg je de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je lichaam optimaal voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer snel in vorm te komen. We leggen hiervoor niet alleen de focus op bewegen maar ook je voedingspatroon gaat hier een belangrijke rol in spelen.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE BABY!

DIT IS WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Je traint onder begeleiding van een gecertificeerde pre en postnatale personal trainer
  • Je traint in een kleinschalige omgeving van 300m2 met maximaal 10 personen
  • Persoonlijk trainingsschema met speciaal afgestemde oefeningen om je lichaam sterk en veerkrachtig te maken, met aandacht voor veiligheid en effectiviteit tijdens en na de zwangerschap.
  • Ontvang de FIT MOM Folder met daarin alles wat jij moet weten betreft beweging en voeding rondom de zwangerschap
  • Elke 2 maanden verzorgen wij een lezing waarin alle belangrijke dingen per trimester en het herstel na de bevalling worden besproken.
  • Persoonlijke 1 op 1 coaching momenten
  • Voedingsbegeleiding

Bereid je optimaal voor op je bevalling en zorg voor een sneller herstel.

Vul voor meer informatie over de inhoud van dit programma het onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BE A FIT MOM!

Meld je vrijblijvend aan voor onze informatieve lezing over onder andere de beweging, de positieve invloed van krachttraining en voeding rondom de zwangerschap. Heb je interesse? Vul dan het onderstaande formulier in zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. Heb je nu al vragen? Bel of mail ons gerust!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.