REVIEWS

wat anderen zeggen over next leveL PERSONAL TRAINING

susanne

“Als ik het alleen had moeten doen had ik vaak al 100 keer opgegeven of was ik er niet eens aan begonnen. Ik heb een veel betere conditie, ben sterker, heb meer zelfvertrouwen en nog veel belangrijker; ik zit weer lekker in mijn vel”

SUSANNE SEUREN

Joya

“Ik had al jaren overgewicht en het ging zowel geestelijk als lichamelijk niet goed met me. Inmiddels 4 maanden onderweg en voel me een stuk beter. Ik ben er nog lang niet maar ik ben trots op wat ik tot nu heb bereikt”

JOYA EISINGER

IK HEB OOK HULP NODIG BIJ HET BEHALEN VAN RESULTAAT

lars2

“Door het vele zittende werk wat ik doe had ik regelmatig last van mijn onderrug. Sinds ik train bij NEXT LEVEL Personal Training ben ik volledig van deze klachten af!”

LARS HOCKS

nicole

“Na 4 kinderen is mijn buikje weg, heb ik veel meer energie en zit ik weer lekker in mijn vel. NEXT LEVEL Personal Training stimuleert me bewustere keuzes te maken, voert motiverende gesprekken en laat me meer uit me zelf halen dan dat me ooit zelf was gelukt”

NICOLE RENNENBERG

monique

"Heb je een zetje nodig, oftewel een oprechte, spiegelende, motiverende “stok achter de deur”? Dan ben je bij Rob aan het juiste adres! Samen met hem heb ik een giga mooie zet gemaakt naar een gezondere en bovenal vitalere levensstijl.
Hij is een TOPPER!”

MONIQUE MOOIJMAN

IK HEB OOK HULP NODIG BIJ HET BEHALEN VAN RESULTAAT

patty2

"De professionele begeleiding van NEXT LEVEL Personal Training is wat ik nodig. Uitdagende trainingen, mijn voeding onder controle en altijd positieve coaching. Hierdoor zit ik weer lekker in mijn vel.”

PATTY EKART

daisy2

“Dit komt omdat de trainingen op mij zijn afgestemd. Ik krijg hulp met mijn voeding en er word tijd vrij gemaakt om de resultaten en mijn voortgang te bespreken. Iedereen die interesse heeft in personal training raad ik aan om dit bij NEXT LEVEL Personal Training te doen!”

DAISY WESTHEIM

Rike

”NEXT LEVEL Personal Training heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn voeding en gezorgd voor een voedingsadvies afgestemd op mijn behoeften. Door de energieke en motiverende trainingen is opgeven geen optie én heb ik inmiddels mijn doel bereikt. Ik ben super blij dat ik de stap gezet heb en zou het zo weer doen!.”

RIKE PEPPING

IK HEB OOK HULP NODIG BIJ HET BEHALEN VAN RESULTAAT

Rondje

”Het traject wat Rob mij heeft gegeven is de beste investering van mijn leven. Ik ben altijd erg gemotiveerd geweest qua sporten maar zonder het gewenste resultaat. Het traject heeft ups en downs gehad. Rob heeft mij er doorheen geholpen. Nu ben ik klaar met het traject en ben ik 10 kg kwijt en trots op het resultaat. Rob, ik heb veel geleerd en bedankt voor deze ervaring.”

SIEM MERTENS

manrijn

”Hoewel ik altijd al graag met sporten bezig was haalde ik er niet uit wat ik wilde. Ik had een zetje in de goede richting nodig. Door de persoonlijke aanpak waarbij mij geleerd werd met beleid te sporten, met aandacht voor mijn ademhaling en voeding heb ik nu wel resultaten geboekt. Ik weet nu hoe het ook kan en sport nu zonder klachten en met meer plezier! Als je twijfelt, doe het dan! Je wordt er alleen maar beter van.”

MARIJN HULSHOF

Isa

”Vorig jaar december gestart met het 3 maanden traject bij Rob, hier uiteindelijk nog een keer 3 maanden aan vastgeplakt. Rob weet wat hij doet, geen trucjes, maar echt je levensstijl aanpassen zodat het resultaat blijvend is. Bedankt Rob!”

ISA EBUS

BLIJVEND RESULTAAT BEHAAL JE NIET ALLEEN MET SPORTEN EN VOEDING.
ER IS MEESTAL EEN VERANDERING VAN LEEFSTIJL NODIG.

IK WIL OOK BLIJVEND RESULTAAT BOEKEN!

Meld je aan voor een gratis informatiegesprek om te bespreken wat het team van NEXT LEVEL Personal Training voor jou kan betekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.