7

eva tostrams

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Eva Tostrams en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de studie ‘Healthy Living’ op de HAS green academy te Venlo. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de opleiding ‘Sport- en bewegingscoördinator’ niveau 4 (Sport, Bewegen en Gezondheid).

Gedurende beide opleidingen heb ik ontdekt waar mijn interesses liggen, namelijk het motiveren en begeleiden van mensen met betrekking tot voeding, beweging en leefstijl. Het gezamenlijk behalen van doelen, geeft me energie! Dit heb ik zeker ervaren tijdens de minor ‘Voedings- en Beweegcoach’, waarbij ik 12 weken een coachee 1 op 1 heb mogen begeleiden. Een zeer leerzame en toffe ervaring. Hier hoop ik mezelf in door te ontwikkelen.

Ik ben actief bezig met topsport (voetbal). Ik voetbal al 8 jaar bij Borussia Mönchengladbach. Dit is een van mijn grootste passies!

Omdat ik een gezonde en actieve levensstijl heb en me intensief bezig houdt met voeding, sport en leefstijl, lijkt het me leuk en interessant om mijn persoonlijke ervaringen en ontdekkingen te delen en toe te passen tijdens het begeleiden van mensen.

Ik ben een gedreven, doelgericht en enthousiast persoon. Stapsgewijs begeleid ik je graag bij het optimaliseren van jouw leefstijl op een wijze die bij jouw persoonlijke behoefte aansluit.

Ik kijk er naar uit om jullie binnenkort allemaal te zien bij NEXT LEVEL Personal Training. Let’s go!

Ik WIL GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SPECIALISTISCHE KENNIS!

OPLEIDINGEN

  • Healthy Living (mee bezig)
  • Sport- en bewegingscoördinator
  • EHBO