4

ELLEN VAN DIEPE

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Ellen van Diepe. In juli 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Mijn afstudeerrichting is ‘beweeg- en leefstijlcoach’. Gedurende de opleiding heb ik veel interesse ontwikkeld voor het begeleiden van mensen met betrekking tot sport, voeding en leefstijl.

Zelf ben ik altijd al erg actief bezig geweest met sport. Ik heb elf jaar lang gevoetbald en houd me de laatste paar jaar actief bezig met fitness en hardlopen. Ik ervaar zelf veel plezier tijdens het sporten en wilde van mijn passie mijn beroep maken.

Na afronding van mijn bachelor opleiding wilde ik mij verder specificeren in het vakgebied. In september 2021 ben ik gestart aan de master ‘Healthy Ageing Professional’ op de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Binnen deze master ga ik leren hoe wij onze samenleving gezonder kunnen indelen en hoe het bestaande gezondheidsbeleid verbeterd kan worden. Waardoor wij allemaal langer en gezonder kunnen leven.

Doordat ik zelf ook een gezonde en actieve leefstijl heb en me veel bezighoud met sport, voeding en leefstijl, kan ik mijn eigen ervaringen en bevindingen toepassen tijdens de begeleiding. Het geeft mij veel energie wanneer klanten door mijn hulp doelen, goede resultaten en gezondheidswinst behalen. Ik ben namelijk erg doel- en resultaatgericht en pas dit dan ook graag toe tijdens mijn werk.

 

Let's go NEXT LEVEL together!

Ik WIL GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SPECIALISTISCHE KENNIS!

OPLEIDINGEN

  • HBO Bachelor Sportkunde
  • Master Healthy Ageing Professional
  • Pre- & Postnataal Fitness Coach
  • BHV
  • EHBO