''15,8 kilo lichter en ik begin me weer thuis te voelen in mijn lichaam''

Lieke startte 3,5 maand voor ze 1 maand op reis zou gaan bij NEXT LEVEL Personal Training. Ze stelde samen met haar trainer Jos het doel om 12 KG kwijt te raken voor ze zou gaan. Zij vertelt graag haar verhaal!

''Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam voelde het natuurlijk wel spannend, maar ook heel vertrouwd aan.''

‘’Eind november 2021 ben ik gestart met trainen bij NEXT LEVEL Personal Training. Op het moment van inschrijven zat ik zowel fysiek als mentaal niet goed in mijn vel. Ik was onzeker en trok mezelf heel erg aan wat mensen van mij als persoon vonden. Een hele goede vriendin van mij die ook bij NEXT LEVEL Personal Training sport heeft mij over de drempel getrokken om me toch in te schrijven, en wat ben ik blij dat ze dat heeft gedaan!

Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam voelde het natuurlijk wel spannend, maar ook heel vertrouwd aan. Zelf hou ik er niet van om in een volle sportschool te staan met allemaal "bodybuilders en fit girls". Daarom voelde ik me ook al een stuk veiliger om mezelf te zijn aangezien alles kleinschalig is en iedereen gefocust is op zijn eigen proces.’’

afvallen

''Een kleine overwinning voor ik op reis ging!''

‘’Mijn doel toen ik bij NEXT LEVEL Personal Training begon was om een x aantal kilo's kwijt te raken voordat ik op reis ging naar Peru voor een maand. Mijn valkuil was altijd dat ik onrealistische doelen voor mezelf opstelde en vervolgens teleurgesteld was waardoor ik de motivatie verloor om door te zetten. Daarom stelde ik dit keer een realistisch doel op met mijn trainer Jos. Het eerste doel voor ik op reis zou gaan was -12 KG.

Ik sport samen met mijn personal trainer 2 keer in de week en daarnaast kom ik zelf nog 2 keer sporten. Het belangrijkste voor mij was dat ik naast het opletten op mijn voeding ook nog gezellig in het weekend op stap kon gaan en de nodige drankjes kon drinken. Daar heb ik inmiddels een goede balans in gevonden, al zijn sommige weken betreft resultaten beter dan andere weken.. maar dat maakt de motivatie niet minder en het hoort er ook gewoon bij.

Uiteindelijk ben ik binnen 3,5 maand 11,5 KG af gevallen. Het doel was niet volledig bereikt maar voor mij voelde het persoonlijk toch als een kleine overwinning.’’

''De draad weer oppakken na mijn reis''

‘’Inmiddels ben ik terug van mijn reis door Peru en moest de draad weer opgepakt worden. Na een maand compleet vrij en onoplettend "leven" bleek dit toch iets moeilijker dan verwacht. Gelukkig heb ik een goede trainer die me motiveert tot het uiterste te gaan en me op de feiten drukt.. Want je hebt er uiteindelijk alleen maar jezelf er mee. Het realistische en op de feiten gedrukt worden is wat ik nodig heb, hierdoor wordt voor mij de motivatie nog groter om me weer te focussen waar ik het uiteindelijk voor doe.

De draad is inmiddels weer opgepakt en staat de teller nu op – 16,6 KG. Sinds ik sport bij NEXT LEVEL Personal Training heb ik ervaren wat het sporten in combinatie met normale en gezonde voeding met je lichaam kan doen. Ik voel me door de dag heen een stuk fitter en opgewekt. Ook begin ik me stukje bij beetje meer thuis te voelen in mijn lichaam en durf ik zelfverzekerder over straat te lopen.

5 maanden verder ben ik 16,6 KG lichter en blij met dit tot nu toe behaalde resultaat! Zonder de begeleiding van alle trainers van NEXT LEVEL Personal Training was dit me nooit alleen gelukt!''

WIL JIJ NET ALS LIEKE OOK RESULTAAT BOEKEN?

VRAAG JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.