"20 KILO AFGEVALLEN IN 9 MAANDEN TIJD!"

Manja startte haar traject bij NEXT LEVEL Personal Training in maart 2021 en in januari bereikte zij een mooi doel! -20 kilo! Zij deelt haar verhaal.

"Je moet minstens 35 kilo afvallen en daar heb je hulp bij nodig."

‘’Als ik iets nooit had gedacht is het dat ik 20 kilo zou afvallen met sporten én daarnaast kan eten wat ik lekker vind. In Maart 2021 was ik het helemaal zat! Het al heel lang veel te zwaar zijn en het ongezonde gevoel wat ik had. Mijn lijf begon meer pijn te doen (ik heb fibromyalgie) en alle diëten die je je maar kunt bedenken, had ik al afgevinkt, zonder blijvend resultaat. Ik was het zelfs zo zat dat ik naar de huisarts ben gegaan waar ik vol schaamte half huilend mijn verhaal heb gedaan. Zijn antwoord; je moet minstens 35 kilo afvallen en daar heb je hulp bij nodig. Ik kreeg een doorverwijzing voor de obesitas kliniek.

Iets wat ik niet wilde was snijden in een ‘relatief’ gezond lijf. Maar ik raapte mijn moed bij elkaar en belde te kliniek en wat bleek? Ik was 5 kilo te licht. Dus gelukkig geen maagverkleining voor mij, maar wat dan wel?

Wat ik in mijn dieet leven nog nooit had gedaan was sporten. Ik was natuurlijk wel eens bij een sportschool geweest, maar voelde me daar altijd erg ongemakkelijk. Alsof ik daar niet mocht zijn als ‘fors’ persoon. Een personal trainer dan maar? Iemand die mij kan motiveren

"ik ga niet bellen dat durf ik niet. Ik vul het contactformulier wel in… Eigenlijk in de hoop dat ik niet gebeld zou worden, maar binnen een halve dag ging mijn telefoon."

Dus hup, ik open Google typte personal training in en bovenaan stond NEXT LEVEL Personal training. Ik dacht, ik ga niet bellen dat durf ik niet. Ik vul het contactformulier wel in… Eigenlijk in de hoop dat ik niet gebeld zou worden, maar binnen een halve dag ging mijn telefoon. Wie A zegt moet ook B zeggen, dus een intakegesprek ingepland bij Rob. Het eerste gesprek was echt heel positief, heel vrijblijvend geen gladde verkooppraatjes. Maar meer in de vorm van ‘’denk er maar eens over na’’. Dat voelde voor mij heel goed. Ik ben begonnen met 3 keer in de week trainen waarvan 1 keer in de week met een personal trainer. Ik hou mijn dagelijkse calorieën bij in de app, want dat geeft mij houvast.

De app is ingesteld op het aantal calorieën dat ik kan en mag eten, ik heb totaal geen honger en eet gewoon wat lekker is. Zelfs ijsjes en chocolade, want uit ervaring weet ik dat je voedingsschema’s en diëten waarbij dit niet mag niet lang vol kunt houden. Dit is een echte leefstijlverandering met vallen, maar vooral ook weer opstaan. Ik heb geleerd om out of my comfort zone te gaan. Een voorbeeld hiervan; ik trainde meestal alleen, dus gewoon mijn eigen programma wat door mijn personal trainer was gemaakt. Terwijl er ook leuke groepstrainingen zijn. Maar een groepje, betekent dus anderen mensen… Kan ik al die oefeningen wel, ben ik niet de sloomste? Op aanraden van Rob toch een keer meegedaan en ja hoor hij had gelijk. Ja ook ik kan dat en ja het is superleuk. Ik heb nog wat kilo's te gaan, maar ik ben al ruim over de helft en ik weet dat ik het ga halen met de professionele hulp van NEXT LEVEL Personal Training!’’

272091209_4760771117368696_4474897236152997949_n

WIL JIJ NET ALS MANJA OOK FLINK WAT GEWICHT VERLIEZEN?

VRAAG JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.