DE VLIEGENDE START VAN KENNY

Een paar maanden geleden kwam ik op het idee om me in te schrijven voor deelname aan de halve triatlon in Duisburg. Omdat ik geen bovengemiddeld actief leven leid, een ware challenge. Ik wist dus dat ik aan de slag moest én dat ik daar professionele begeleiding bij nodig zou gaan hebben.

 

Die heb ik gezocht en gevonden bij NEXT LEVEL Personal Training. Met een persoonlijk plan ben ik aan de slag gegaan en het werpt meteen zijn vruchten af: ik ben een stuk fitter door de specifieke oefeningen en de goede begeleiding. Daarnaast ben ik bewuster en beter op mijn voeding gaan letten. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat ik in de eerste twee maanden 13,9 kilo ben afgevallen waarvan 12,2 kilo vetmassa.

 

Uiteindelijk zal ik de grote prestatie nog moeten leveren in augustus van dit jaar, maar ik heb er door de afgelopen periode alle vertrouwen in dat me dat gaat lukken. Dankjewel Rob, want zonder jou had ik het bij voorbaat al niet gered (en was ik er waarschijnlijk niet eens aan begonnen!)

WIL JIJ NET ALS KENNY ook RESULTAAT BOEKEN?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.