HOERA, JIJ HEBT EEN GIFTCARD ONTVANGEN!

MAAK GEBRUIK VAN EEN MAAND GRATIS SPORTEN!

Je kunt gebruik maken van een gratis proefperiode van een maand bij NEXT LEVEL Personal Training. Zoals je wellicht hebt gehoord is NEXT LEVEL Personal Training geen grote massale sportschool maar, exclusief, kleinschalig met persoonlijke aandacht en goed opgeleide personal trainers die jou doelgericht begeleiden en zorgen voor een fijne sfeer. NEXT LEVEL Personal Training is dé plek voor mannen en vrouwen in de omgeving van Venlo die hun doel willen bereiken met een leefstijlverandering als gevolg.

Meld je vandaag nog aan en begin met het werken aan een gezondere en actievere levensstijl. Onze gratis proefperiode van een maand is de perfecte manier om te ontdekken wat NEXT LEVEL Personal Training te bieden heeft. Neem contact met ons op om een intake te plannen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Uitgebreide intake en lichaamsanalyse
  • Resultaat gericht persoonlijk trainingsplan
  • Onbeperkt Premium Fitness én Personal Group Training (maximaal 10 personen)
  • Wij creëren 'de stok achter de deur'
  • Gebruik van de NEXT LEVEL Personal Training app
  • Garantie op plezier, humor én resultaat!

wat anderen zeggen over next leveL PERSONAL TRAINING

SPORT EEN MAAND GRATIS

Meld je vandaag nog aan en begin met het werken aan een gezondere en actievere levensstijl. Onze gratis proefperiode van een maand is de perfecte manier om te ontdekken wat NEXT LEVEL Personal Training te bieden heeft. Vul de voucher code in en verzend het onderstaande formulier zodat wij contact met je op kunnen nemen om een intake te plannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.