HARDLOPEN VOOR BEGINNERS

5KM HARDLOPEN BINNEN 12 WEKEN

banner-overlay

SPORTSCHOLEN ZIJN DICHT MAAR WIL JE TOCH FIT BLIJVEN?

Overuren maken met Netflix, veel minder actief en een broek die toch anders zit dan een tijdje geleden? Je bent echt niet de eerst die dit ervaart.

Het valt tegen, heel erg tegen en het kost je steeds meer moeite om je hardloopschoenen aan te trekken. En als je loopt lijken de minuten steeds langer te worden. Dit kan anders mits jij jezelf ook een beetje kunt afremmen. Dit klinkt raar maar je succes zit hem in het doordacht opbouwen van jouw eerste 5km.

Gelukkig ben ik een gecertificeerd hardlooptrainer en sta ik vol enthousiasme klaar voor jou om jou kennis te laten maken met een laagdrempelige manier van leren hardlopen.

Je lichaam maakt vitamine D aan onder invloed van zonlicht. Wist je dat Vitamine D bij draagt tot de normale werking van het immuunsysteem? GA LEKKER HARDLOPEN!

5KM hardlopen binnen 12 weken

Wie onvoorbereid en onwetend met hardlopen begint, vraagt om problemen. Omdat je conditie sneller vooruit gaat dan de rest van je lichaam kan de volgende problemen krijgen:

  • Pijn in je gewrichten
  • Stijve spieren
  • Geen vooruitgang in de eerste weken

Wil jij 5 kilometer onafgebroken kunnen hardlopen zonder dat je last krijgt van blessures? Dit kun je het beste doen met verantwoorde hardloopschema’s, handige looptips die zorgen voor een verbeterde looptechniek en door ervaringen te delen met een persoonlijke coach.

Ik wil je graag begeleiden in het bereiken van jouw (hardloop)doelstelling. Je krijgt wekelijks een duidelijk en haalbaar plan en samen zorgen we ervoor dat jij in 12 weken 5 kilometer onafgebroken kan hardlopen. Dat allemaal door twee of drie keer per week te gaan hardlopen.

 

Beginnen met hardlopen is nog nooit zo makkelijk geweest

Wat kun je verwachten?

  • Een op maat gemaakt trainingsschema op je eigen niveau.
  • Direct toepasbare tips & tricks die je loopprestaties verbeteren.
  • Voedingsadvies passend bij jouw doel en om maximaal te herstellen.
  • Één keer per week een persoonlijk gesprek zodat ik direct kan finetunen wanneer dat nodig is.

IK WIL HET GRATIS UITPROBEREN!

Laat je gegevens achter en ervaar wat NEXT LEVEL Personal Training online voor jou kan betekenen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend intake gesprek aan!

06 38 56 90 10
info@nextlevel-pt.nl