de eerste 6 maanden van roos

benieuwD naar het resultaat?

Roos begon 6 maanden geleden met haar traject bij NEXT LEVEL Personal Training. Om jou een beter beeld te geven waarom ze voor NEXT LEVEL Personal Training heeft gekozen en wat het tot nu toe voor haar heeft betekent, heb ik haar een aantal vragen gesteld. 

Wat maakt NEXT LEVEL Personal Training anders dan al het andere dat je tot nu toe hebt gedaan?
Eerst heb ik geprobeerd om zelf af te vallen. Zoals diëten en proberen om naar een sportschool te gaan. Helaas hield ik het diëten niet vol en was de stap om naar de sportschool te gaan te groot voor mij. Toen ben ik gaan kijken voor Personal Training. NEXT LEVEL Personal Training trok mijn aandacht en ik ben contact op gaan nemen. Dit was al een hele stap om te doen. Maar wat ben ik nu blij dat ik die stap genomen heb! Het voelde meteen vertrouwd en het is laagdrempelig.

Wat vind je van de werkwijze? 
Bij NEXT LEVEL Personal Training wordt er naar jou als persoon gekeken en niet als nummertje. Wat heb jij nodig om je doel te bereiken? Wat doe je in je dagelijks leven? Waar loop je vast, en hoe kunnen we dit blijvend veranderen? Kortom: er wordt niet alleen gekeken hoe je je doel kunt bereiken, maar ook hoe je dit behoudt.
Wat nog meer fijn is, is dat het niet voelt als een ‘straf’. Je hoeft geen dieet te volgen. Je kunt gerust een boterham met Nutella eten en een wijntje drinken in het weekend. Zolang je maar weet waar de grens ligt. Hierbij wordt je uiteraard goed geholpen.

WhatsApp Image 2020-01-22 at 15.44.15

Waar ben je het meeste trots op wat je hebt bereikt?
Ik ben inmiddels 18,1 kg vetmassa verloren en daar ben ik super blij mee. Daarnaast merk ik dat ik sterker geworden ben en meer zelfvertrouwen heb. Dit alles al veel sneller dan ik dacht. Op naar de volgende 6 maanden.

Als iemand zou twijfelen, wat zou je dan tegen die persoon zeggen?
Neem vandaag nog contact op! Dan heb je de eerste stap alvast gezet om aan een betere versie van jezelf te werken. Het is het meer dan 100% waard!

Wil jij net als roos ook resultaat behalen?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.