"ik voel me weer zekerder en heb meer energie!"

Voordat ik bij NEXT LEVEL Personal Training ging trainen heb ik altijd al een doel voor ogen gehad. Meer spiermassa creëren en dit meenemen in de sport die ik naast het trainen bij NEXT LEVEL Personal Training beoefen. Ik speel namelijk ook nog bij een volleybalclub.

Waarom NEXT LEVEL Personal training

Waarom ik voor NEXT LEVEL Personal Training heb gekozen is eigenlijk vrij simpel. Ik wilde goede hulp om mijn doel te kunnen behalen. Ik heb namelijk vaak genoeg zelf een poging gedaan om meer spiermassa te krijgen. Maar de kennis daarin ontbrak hoe ik dit kon doen, dus deed ik eigenlijk maar wat. Met als uitkomst dat ik in geen enkel gebied verbetering zag en daardoor het trainen niet lang volhield. Nu zou ik natuurlijk kunnen kiezen voor een andere sportschool zonder begeleiding, maar dan moet ik alsnog alles zelf uitvogelen. Wat ik aan NEXT LEVEL Personal Training zo goed vind is dat ze samen met mij kijken naar de doelen waar we aan kunnen werken. Natuurlijk sportgericht, maar ook voedingsgericht. Nu ben ik niet iemand die een heel schema gaat volgen want dit houd ik niet vol. Met hulp en een paar aanpassingen op je voeding ben je al een heel eind. NEXT LEVEL Personal Training kijkt echt naar wie jij als persoon bent, wat jij wilt bereiken en hoe jij dit dan aan gaat pakken. Ook kijken ze goed naar de techniek van bepaalde oefeningen, want de techniek van een oefening is zo belangrijk, hierbij zorg je dat je de goede spiergroep traint.

"KLEINE AANPASSINGEN HEBBEN ME AL ZO ENORM GEHOLPEN"

Ik sport nu al sinds eind juni bij NEXT LEVEL Personal Training. Voordat ik hier sportte was ik vrij onzeker, onzeker over mijn lichaam, onzeker in mijn sport etc. Nu ik de verbeteringen zie die mijn lichaam creëert, met eigenlijk maar een aantal aanpassingen, ben ik erg trots op mezelf en voel ik me weer stukken zekerder! Ook bij volleybal merk ik veel verbeteringen: het hoger springen, het harder slaan, het langer volhouden doordat ik meer conditie heb etc. En de puntjes op de i, ik heb meer energie en voel me veel fitter. Het is erg fijn om te zien en te merken dat iets kleins als doelen behalen, met wat hulp, zoveel met je kan doen. Ik ben nog niet bij mijn einddoel, maar ben al een heel eind op weg en met de hulp die ik krijg ga ik dat doel ook zeker halen! Thanks NEXT LEVEL Personal Training voor alle support die jullie me geven!

WIL JIJ JE OOK ZEKERDER EN ENERGIEKER VOELEN? VRAAG JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.