NA 6 MAANDEN OP DE MAGERE BRUG

HET TRAJECT VAN ELINE

Eline startte in januari met haar traject bij NEXT LEVEL Personal Training met het doel om 10 kg lichaamsgewicht te verliezen. Inmiddels heeft ze haar doel weten te behalen en is ze maar liefst 10,8 kg lichaamsgewicht kwijt waarvan 10,2 kg lichaamsvet. Een super mooie prestatie! Zes maanden later stond ze, niet per toeval natuurlijk, op de magere brug in Amsterdam.

 

Wat vond je van de manier waarop we te werk zijn gegaan?
Ongedwongen maar toch met een doel voor ogen. Simpelweg de "knop" om én gaan. Dit door bewust te letten op wat ik eet en daarnaast meer tijd voor mezelf genomen, waar ook het sporten en meer bewegen onder valt.

Vond je het moeilijk om op deze manier af te vallen?
Eerlijk gezegd heb ik geen moeite gehad met afvallen. Mijn leefstijl is onbewust aangepast waardoor ik het super gemakkelijk vol kan houden.

Hoe voel jij je ten opzichte van toen je begon?
Ik voel me veel energieker en zit veel beter in mijn vel. Nieuwe kleding kopen is wel even wennen. Alles past in één keer, zo fijn! Ik moet er eerlijk gezegd wel even aan wennen van maat M naar XS.

WIL JIJ NET ALS ELINE ook JE DOEL BEHALEN?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.