NEXT LEVEL PERSONAL TRAINING OPENT EIGEN PERSONAL TRAINING STUDIO

Nieuwe sportclub in Venlo

In december 2020 opende in Venlo een nieuwe sportclub. Wat deze club bijzonder maakt, naast de unieke locatie en dito samenwerkingspartners, is het hoge niveau van persoonlijke begeleiding en echte op-maat programma’s. Een gedreven leefstijlondernemer, Rob Lemmen, boekt al jaren succes met Personal Training trajecten. Bij deze nieuwe club wordt de naam van zijn PT bedrijf, NEXT LEVEL Personal Training, voortgezet binnen een nieuw samenwerkingsverband. Rob Lemmen: "Ik geloof niet in grote massale sportscholen maar wel in Personal Training Studio's en Boutique clubs. Kleinschalig met persoonlijke aandacht en goed opgeleide personal trainers. Wij staan voor je klaar om jou doelgericht te begeleiden."

Unieke locatie

Op Kaldenkerkerweg 182b  (Zuid-Oost Venlo) gaat NEXT LEVEL Personal Training letterlijk zij-aan-zij werken met VVV-Venlo. Het pand is gelegen op het terrein van VVV-Venlo, ook wel bekend als De Koel. De selectie van VVV-Venlo zal bij NEXT LEVEL Personal Training haar fysieke trainingen gaan afwerken. Het pand krijgt hiermee, na jarenlang een horecafunctie te hebben gehad, voor het eerst een sportgerelateerde functie. De trainingen van het voetbalteam zullen voor een bijzondere dynamiek zorgen binnen NEXT LEVEL Personal Training. Marco Bogers, algemeen directeur van VVV-Venlo: ‘Het is fantastisch dat een bedrijf zoals NEXT LEVEL Personal Training hier in het pand naast Covebo Stadion – De Koel – komt te zitten. Met onze entiteit ‘Stadion de Koel bv’ hebben we het pand recent gekocht van de oude eigenaar en wilde we het een bestemming geven die gelinked is aan onze eigen corebusiness: (top)sport. Daar hoort fysio, fitness en krachttraining uiteraard bij. Daarom zijn we zelf al jaren bezig om de sportmedische begeleiding naar een hoger plan te tillen. Dat gaat nu ook next level. Onze selectiespelers, maar ook onze jeugdspelers, zullen namelijk gebruik gaan maken van de topfaciliteiten en begeleiding die NEXT LEVEL Personal Training gaat bieden. En dat pal naast onze deur! Wij zijn dan ook blij dat vooraanstaande bedrijven dit samenwerkingsverband ontwikkelen. Het is een win-win-win situatie voor alle bedrijven die in dit concept gaan participeren.

Totstandkoming

Het zaadje voor deze samenwerking werd al lang geleden geplant. Marc Peters, CEO Keiser Europe, richt al bijna 20 jaar (top)sportclubs in met de krachtapparatuur van Keiser. Nagenoeg alle voetbalteams in de Benelux en Duitsland waaronder de selectie van PSV, Ajax, Feyenoord, Bayern München, Dortmund, Barcelona, AZ, FC Groningen, Borussia Mönchengladbach maken gebruik van de pneumatische apparatuur van dit merk. Jaren geleden was Peters al eens in gesprek met VVV-Venlo over het inrichten van een professionele conditie-krachtruimte. Onder andere door de vastgelopen plannen voor een nieuw stadium werden deze ideeën destijds niet uitgevoerd. Tot Rinus Louwers, die de apparatuur van Keiser al jaren toepast in zijn praktijken en zijn werk als fysiotherapeut voor oa Jong OranjePSV en VVV-Venlo, hoorde dat huurder Excellenz Catering uit het Limianz pand ging vertrekken. Een telefoongesprek tussen Louwers en Peters was voldoende: we gaan dit doen: een (top)sportcentrum in Venlo neerzetten. Marc Peters: ‘Na met Keiser jarenlang de mooiste projecten te hebben ingericht bleef het een wens om in eigen regio zelf iets op te zetten. Fantastisch dat we dit nu samen kunnen uitvoeren. Personal Trainer Rob Lemmen bleek de missing link om als fitnessondernemer te gaan participeren en de club te gaan leiden.’

FIT&PLUS

NEXT LEVEL Personal Training zal gaan opereren als FIT&PLUS club. Een concept dat is ontwikkeld door Keiser Europe in samenwerking met Lijfstijlcoaches. Door slim gebruik te maken van de multi-inzetbare apparatuur is deze geschikt voor meerdere doelgroepen. Keiser maakt exclusief gebruik van pneumatische weerstand, waardoor is de apparatuur perfect voor zowel performance training als revalidatie, (top)atleten én nog niet zo fitte boomers, jonge weekend warriors én veeleisende senioren. Door de pneumatische weerstand is er veel minder kans op blessures en is het mogelijk om naast kracht ook snelheid te trainen. Dit heb je niet alleen nodig als sporter, maar zeker ook in het dagelijks leven. Zo speelt snelkrachttraining een belangrijke rol in reactievermogen en valpreventie. De weerstand is heel eenvoudig instelbaar door middel van een drukknop, welke je zelfs tijdens je oefening kunt aanpassen. Je hoeft dus niet eens je oefening te onderbreken om gewichten in te stellen! 

Wil je graag meer weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Momenteel zijn alleen buitentrainingen mogelijk (in de tent op locatie), hopelijk kunnen de small group en individuele trainingen binnen snel hervat worden. De grote ruimte biedt hoe dan ook voldoende mogelijkheid om, ook in de toekomst, de veiligheid van sporters en begeleiders te garanderen.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.