WIL JE LANGDURIG RESULTAAT? STEL PRIORITEITEN EN CREËER STRUCTUUR!

Hoe logisch het ook klinkt, de waarheid is dat de meeste doelen niet behaald worden omdat we simpelweg de verkeerde prioriteiten stellen. Dit is wel nodig om in een bepaalde structuur te komen die je weer nodig hebt om langdurig resultaat te creëren.

WIL JE GRAAG WERKEN AAN EEN GEZONDERE LEEFSTIJL?

Dit betekent dat je tijd moeten vrijmaken en andere keuzes moeten maken om dat voor elkaar te kunnen krijgen. Dat kan betekenen dat jij misschien een uurtje later naar je vrienden gaat zodat je kunt sporten of dat je die overheerlijke friet speciaal met 2 snacks aan je voorbij moet laten gaan en kiezen voor een gezondere maaltijd.

Iets wat niet werkt is het volledig omgooien van je leefpatroon omdat deze verandering veel te groot is. Daarnaast moet zo nu en dan een portie friet, chips of een biertje moet absoluut kunnen. Maar als jij jouw doel echt wilt bereiken, dan moet je bewust zijn van wat je doet en wat nodig is om jouw doel te bereiken.

Hoe ambitieuzer je doel is, hoe strakker je je prioriteiten moet stellen en waarschijnlijk iets dat jij leuk vindt moet opofferen. De vraag die wij dan ook altijd stellen is of deze prioriteiten voor jou ook haalbaar en realistisch zijn. Het stellen van een doel is makkelijk. De crux is vaak het bewust stellen van de juiste prioriteiten en de intrinsieke motivatie om bepaalde dingen op te offeren.

Als de wil om een doel te bereiken zo groot is dat je mentaal of zelfs fysiek pijn ervaart als je dat doel niet behaald, dan is het vaak een fluitje van een cent om de juiste prioriteiten te stellen.

LUKT HET NIET OP DE JUISTE KEUZES TE MAKEN IN PRIORITEITEN?

Dan moet je die keuzes niet afdwingen, maar jouw doel bijstellen; is dat doel dat je probeert te bereiken wel iets dat je daadwerkelijk wilt of wil je te snel waardoor het niet realistisch is?

Ben je er 100% van overtuigd dat je gestelde doel hetgeen is dat je wil bereiken, maar lukt het je maar niet om de juiste prioriteiten te stellen? Dan kan het helpen om een coach in de arm te nemen die samen met jou een concreet stappenplan maakt, die jouw ‘stok achter de deur’ is en die je blijft motiveren om koste wat het kost dat doel te bereiken.

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.