Doel behaald!

"25 KILO VETMASSA VERLIEZEN"

Op de vraag wat haar doelstelling was antwoorde Roos; "25 KILO VETMASSA VERLIEZEN". Op 31 juli 2019 begon voor haar het avontuur in strijd tegen de ongewenste kilo's. Op dat moment zat er nog een hele onzekere vrouw tegenover mij, maar dat is nu inmiddels wel veranderd.

De eerste 3 maanden.

Ik merkte aan veel dingen dat ze niet lekker in haar vel zat en absoluut niet blij was met zichzelf. Communicatief onzeker en ze vond het eng om iemand die ze niet kon in vertrouwen te nemen. Maar desondanks deed ze precies wat er van haar verwacht werd. Ze begon met sporten, veranderde stap voor stap haar voedingspatroon en ondanks haar onregelmatige werktijden in de zorg nam ze voldoende tijd voor rust. Roos ging dan ook als een speer van start en na 3 maanden was ze al 10 kg vetmassa verloren!

Hoe het verder verliep.

Ruim 8 maanden lang wist ze haar lijn mooi door te trekken en bleef ze maar vetmassa verliezen. Maar om jullie even van de roze wolk te halen, geen enkel traject gaat zonder tegenslagen. Gelukkig heeft Roos deze ook mogen ervaren, want dat zijn dé dingen waar je van leert en sterker van wordt. Ze kwam hier gelukkig goed doorheen waardoor ze na 8 maanden toch 20 kg lichaamsvet was verloren.

Waar ik als trainer het meest trots op ben is dat Roos niet alleen fysiek haar stappen bleef maken, maar ik zag met de weken ook  haar zelfvertrouwen toenemen. Ze veranderde van baan en deed dingen die ze voorheen nooit zou durven zoals daten bijvoorbeeld.

Toen in begin maart even alles veranderde.

Bijna iedereen heeft de gevolgen van het COVID-19 virus mogen ervaren. Zo werd ook Roos uit haar "flow" gehaald. In de zorg gebeurde enorm veel wat gebruikelijk stress opleverde. Ook de sportscholen moesten sluiten. Met andere woorden haar structuur was weg, wat nu?! In ieder geval tijd om de kledingkast op te ruimen en afscheid te nemen van alles wat te groot was.

(zie bovenstaande afbeelding)

Hoe we de COVID-19 periode doorgekomen zijn?

Na 2 weken niet samen getraind te hebben, besloten we buiten verder te gaan met trainen. Toch merkte we dat deze periode minder soepel verliep als de 8 voorgaande maanden. Het gewicht stabiliseerde en het leek maar niet vooruit te gaan. Uiteindelijk heeft Roos door haar doorzettingsvermogen en inzet haar doel weten te behalen. Binnen 12 maanden 25 kg vetmassa verliezen zonder te veel spiermassa te verliezen.

Bekijk hieronder het behaalde resultaat.

- 25,8 KG LICHAAMSVET
+ 0,8 KG SPIERMASSA 
- 35 CM NAVELOMTREK

Wil jij net als roos ook jouw doel behalen?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.