"In 4 maanden tijd van 90 KG naar 77,8 KG!"

Marc traint sinds 18 oktober 2021 bij NEXT LEVEL Personal Training en is inmiddels al heel wat kilo’s lichter. Marc heeft 1 keer per week personal training en traint daarnaast zelf nog 2 keer per week met zijn eigen trainingsschema of doet mee met onze Personal Group Training.

"Jaren trainde ik zonder resultaat, uiteindelijk kwam ik terecht bij NEXT LEVEL Personal Training"

‘’Ik heb voorheen jaren bij andere sportscholen getraind, dit allemaal zonder concreet resultaat. Ik zag geen verandering en van effectieve begeleiding was er nauwelijks sprake. Want uiteindelijk was mijn doel wel om fysiek sterker de worden en wat kilo’s kwijt te raken. Uiteindelijk kwam ik bij NEXT LEVEL Personal Training uit.

Ik vulde het contactformulier in en binnen een dag werd ik gebeld door Rob. Het eerste gesprek was zeer prettig met een heldere uitleg wat NEXT LEVEL Personal Training te bieden heeft. We plande een intakegesprek en een eerste kennismaking en uiteindelijk besloot ik te starten!’’

"Ik ging met volle moed van start en behaalde direct mooie resultaten"

‘’Ik stelde samen met mijn personal trainer doelen op die ik voor ogen had, ik wilde 10KG afvallen! Het trainen vind ik leuk en ik doe ook zeker 1 keer per week mee aan een Personal Group Training. Naast je eigen trainingsschema geeft dit wat variatie. De Personal Group Training is iedere week anders en het blijft uitdagend.

Door de opzet van het traject en de goede begeleiding van NEXT LEVEL Personal Training zijn er maar kleine aanpassingen nodig in je leef- en eetpatroon, waardoor het prettig is om het traject te volgen. Hierdoor hoef je niet alles te laten of een streng dieet te volgen, maar kun je ook gewoon genieten.

Ik ben inmiddels 4 maanden verder en ben 12,2 KG lichter en blij met dit resultaat!’’

WIL JIJ NET ALS MARC OOK RESULTAAT BOEKEN?

VRAAG JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.