Voorbereiding van Niels op de marathon

Niels heeft ervoor gekozen om het jaar 2020 lekker uitdagend te maken.

Hiervoor wilde hij een goede voorbereiding treffen en besloot dit met NEXT LEVEL Personal Training te gaan doen. Welke uitdagingen dat zijn verteld hij zelf hieronder.

 

"Met niet één marathon maar twee marathons op de sportieve kalender in 2020, is het verstandig om gericht te trainen. Het betreft namelijk een obstaclerun en een hardloopmarathon. Beide dus met een lengte van 42,2 km

Gezien een voetbalgeschiedenis met veel blessureleed, wil ik graag op een goede en verantwoorde manier te werk gaan, om later dit jaar twee maal te pieken. Samen met jeugdvriend en buurman, Rob zijn we samen planmatig te werk gegaan. Door bewust met voeding om te gaan, een divers en uitdagend trainingsschema, een stok achter de deur (coaching) en natuurlijk heel veel lol, zorgt voor een mooi resultaat in nog geen 3 maanden.

Mijn vetpercentage is van 17,8% naar 10,0% gegaan. Dit betekend dat ik mijn vetmassa bijna heb gehalveerd van 15,1 kg naar 7,8 kg lichaamsvet. Hier ben ik natuurlijk ontzettend bij mee. Ik zie er beter uit maar wat ik nog belangrijker vind, ik voel me energieker, fitter en ren gemakkelijker.

In maart wacht de eerste beproeving. De halve marathon tijdens de Venloop. Deze biedt een mooie eerste test om te toetsen, in hoe verre we op schema liggen voor het echte werk."

 

 

NET ALS NIELS TRAINEN VOOR IETS SPECIFIEKS OF KAN IK JE HELPEN BIJ HET BEHALEN VAN EEN ANDER DOEL?

VRAAG NU JOUW GRATIS TRY-OUT SESSIE AAN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.